Lucruri pe care sa le faci in carantina

Din ce in ce mai multe persoane sunt blocate in casa din cauza raspandirii coronavirusului, iar acest lucru te poate plictisi de multe ori, sa faci acelasi lucru zi de zi. Dar internetul, mai ales in aceasta perioada, este cel mai bun prieten care te mai poate scoate din starea de plictiseala, Mai jos voi prezenta cateva activitati pe care le poti face pentru a te mai distra, chiar si in casa. 

Animal Crossing: New Horizons aparut pe Nintendo Switch Pro in 20 martie, iar jucatorii au ajuns chiar la un nivel foarte indeparatat. Aspectul principal al jocului este distantarea sociala. In joc poti cultiva fructe, plante, poti sa proiectezi camere si poti sa te joci cu prietenii tai pentru a te mai distra. 

Din cauza ca nu avem voie sa iesim din casa nu putem sa vizitam locurile pe care ni le-am propus sa le vizitam, dar cu ajutorul internetului putem sa vizitam un muzeu digital. Sunt locatii frumoase in SUA, Berlin, Florentia si multe altele. Daca esti pasionat de arta, aplicatia Google Arts care este compatibil atat pe Android, cat si pe IOS, iti va arat picturi celebre in AR. Acvariul Georgia si cel din Monterey Bay au activat camerele web pentru a putea vedea vidrele, pestii, pinguinii. 

Daca ai cont Netlifx impreuna cu prietenii tai, va puteti sincroniza pentru a va putea in acelasi timp la un film. O extensiue gratuita Google Chrome, numita Netflix Party iti permite sa te sincronizezi cu prietenii tai, poti reda si intrerupe filmul. Are un chat in care puteti sa vorbiti sa va impartasiti impresiile despre film in timp ce il urmariti, dar este obligatoriu ca toti participantii sa aiba un cont Netflix, altfel nu se poate viziona filmul sincronizat. 

Poti sa urmaresti un concert online. Artisti precum Pink, Chris Martin de la Coldplay, John Legend si altii transmit live concerte pe Instagram. Asa ca daca nu ai fost pana acum la niciun concert de al lor, acum vei avea ocazia, doar ca virtual. 

De cele mai multe ori, oamenii rezerva curatenia pentru weekend, dar acum daca tot ai asa mult timp poti sa faci curatenie si in timpul saptamanii, poti sa iti igienizezi casa, telefonul, masina, baia. Daca o ai pe Alexa, ea se va ocupa de curatare locurilor pe care tu le-ai uitat. 

Daca pana acum nu ai avut atat de mult timp pentru a citi, acum este timpul pentru a citi, pentru a te relaxa si chiar daca nu mai ai carti, poti sa gasesti anumite carti chiar si pe internet. 

Acestea fiind spuse, daca esti blocat in casa nu trebuie sa te intristezi pentru ca ai ocazia sa faci multe activitati pe care nu le-ai fi putut face cand mergeai la munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *