Cele mai bune laptopuri pentru 2020

In aceasta perioada un laptop bun si performant nu mai este doar un moft, ci o necesitate. Tot mai multe persoane lucreaza de acasa, scoala de desfasoara in mediul online, deci un laptop bun chiar este o necesitate pentru multe persoane. Doar ca sunt persoane care nu sunt dispuse sa plateasca atat de mult pentru un laptop, dar pot sa beneficieze de Black Friday care inca mai este in desfasurare la unele companii si sa isi cumpere un laptop bun. Daca nu sti care este un laptop bun si vrei sa iti cumperi, in randurile de mai jos le voi prezenta. 

Dell XPS 13 2020 costa 1,000 de dolari si este un laptop mic, potrivit pentru scoala sau pentru munca de birou. Are un ecran de 13 inci, este un laptop 2 in 1, deci ecranul este tactil si este dotat cu cele mai noi procesoare de la Intel.

HP Spectre x360 13 costa 1,000 de dolari, are suport pentru un sitlou, are un ecran OLED cu rezolutie UHD, are un obturator pentru camera web pentru o mai mare confidentialitate, are un cititor de amprente, o durata lunga de viata a bateriei si este dotat cu procesoarele de la Intel Core de a 11-a generatie.

Dell Latitude 9510 are un ecran de 15 inci, are incorporat un procesor Intel Core i7 cu functii pentru securitate si gestionare de la distanta, durata de viata a bateriei rezista mai mult de 20 de ore. 

Razer Blade Pro 17 costa 3,740 de dolari si este potrivit pentru jocuri. Laptopurile pentru jocuri nu sunt ieftine. Are o performanta foarte mare, are o rezolutie de 4K si este subtire. 

Lenovo Yoga C740 costa 638 de dolari si este o buna alternativa pentru MacBook Air. Este un laptop 2 in 1, este usor si subtire, tastatura este confortabile, are un obturator pentru camera web si durata de viata a bateriei este foarte mare.

LG Gram 17 costa 1,550 de dolari, are un ecran mare de 17 inci, dar in acelasi timp are si o durata lunga de viata a bateriei. Este dotat cu Intel Core i7 de a 10-a generatie si grafica este gestionata de Intel Iris Plus, care este puternica.

Acer Swift 3 costa 600 de dolari, are procesoare AMD Ryzen 5 si Ryxen 7, are o tastatura iluminata, un cititor de amprente, este subtire si usor si este potrivit pentru sarcini mai simple, precum procesare text, e-mail-uri si altele.

MacBook Air 2020 costa 1,000 de dolari, dar este modelul dotat cu procesoare Intel, tastatura este noua, imbunatatita si performantele sale sunt bune. 

Asadar, daca ai nevoie in aceasta perioada de un nou laptop bun, fie pentru munca de birou, fie pentru scoala, cele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune ale anului 2020 si poti sa mai profiti de reducerile la unele modele de Black Friday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *