Laptopuri cu cea mai buna durata de viata a bateriei

Atunci cand dorim sa ne cumparam un laptop, una dintre cele mai importante caracteristici este durata de viata a bateriei. Poate ca iti este mai greu sa iti dai seama care laptop are o durata mai buna de viata a bateriei, deci daca esti in cautarea unui laptop si nu vrei sa ai grija de a-l incarca mereu, in randurile de mai jos voi descrie unele dintre laptopurile care au cea mai buna durata de viata a bateriei.

Exista o serie de factori ce afecteaza durata de viata a bateriei, fie o rezolutie mult mai mare, modul in care este utilizat laptopul, la videoclipuri, grafica discreta, tastatura iluminata, memoria LPDDR consuma mai putina energie decat DDR, jocurile consuma mai repede bateria. 

Asus ExpertBook V9450F costa 1,662 de dolari, are un ecran de 14 inci, iar durata de viata a bateriei este de 16 ore si 29 de minute, dar in schimb, performantele sale nu sunt stralucite, este dotat cu Intel Core i7, are o memorie RAM de 16 GB si un spatiu de stocare de 2 TB.

LG Gram 14 este un laptop 2 in 1 ce csta 1.297 de dolari si a fost capabil sa reziste 16 ore si 3 minute. Este usor si subtire, fiind usor de transportat si vine la pachet si cu un stilou. Este alimentat de procesorul Intel Core i7, memoria RAM este de 16 GB si spatiu de stocare de 512 GB. 

LG Gram 17 costa 1.375 de dolari, este foarte subtire si usor, avand in vedere ca are un ecran de 17 inci si a rezistat 16 ore si 17 minute. Este alimentat de un procesor Intel Core i7, memorie RAM de 16 GB si un spatiu de stocare de 1 TB.

Samsung Notebook 9 Pro costa 920 de dolari, este un laptop 2 in 1, este subtire si usor, are performante puternice pentru un ecran de 13 inci, fiind dotat cu Intel Core i7 si durata de viata a bateriei este de 12 ore si 30 de minute. Memoria RAM este de 8 GB si spatiu de stocare de 256 GB.

Dell XPS 13 9370 costa 1,000 de dolari, este mic, usor si subtire si bateria rezista 11 ore si 26 de minute. Este alimentat de un procesor putin mai slab, Intel Core i5 de a 10-a generatie, grafica este Intel Iris, are 8 GB memorie RAM si 256 GB spatiu de stocare.

Acestea fiind spuse, durata de viata a bateriei este una dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand doresti sa iti cumperi un laptop. Daca nu sti cum sa alegi un laptop cu o durata buna de viata a bateriei, modelele descrie mai sus poate ca iti vor fi de folos in a decide ce model iti doresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *